Pokaler och medaljer till era tävlingar

Vi håller mycket på med idrott och tävlingar i olika former. Det är ibland annat löpning, golf, handboll, pingis, innebandy och fotboll som står på programmet. Vi har gjort en stor genomgång av glasögon som används i dessa sporter. I samband med detta så har vi också kommit i kontakt med Glentons som är en stor leverantör av priser och medaljer och allt annat som kan behövas i samband med tävlingar av olika slag.

Pokaler, medaljer, guldhattar och prisrosetter

Ja, detta är bara några av alla de produkter som Glentons levererar. Störst är man på pokaler och medaljer där man har ett stort sortiment som kan levereras mycket snabbt till hela norden. De har hållit på med dessa varor under 40 år och är en mycket etablerad och omtyckt leverantör på marknaden.

Olika typer av pokaler

Vi hade ingen riktigt koll på hur enkelt och smidigt det är att fixa en pokal till tävlingar som man anordnar. Det finns många olika pokaltyper att välja på som passar till den idrott eller tävlingstyp som du ska ha. Sedan beställer man den gravyr man önskar för att göra pokalen tävlingsspecifik. Här är några exempel på prisvärda pokaler som Glentons säljer:

Zamora, stor pokal som glänser på prisbordet och som har en rejäl sockel för gravyr.

Zamora pokal idrottspris

Hanoi, finns till många olika sporter, med lock.

Hanoi pokal med lock

 

 

Så behöver du medaljer, pokaler eller liknande. Några enstaka eller i stora mängder då kan vi varmt rekommendera Glentons.se.

Uppdaterad 2022-12-25