Roliga glasögon, annorlunda skojiga glajjor – här hittar du dem, riktiga & för utklädnad

Letar du efter ett par roliga glasögon som sticker utifrån mängden. Vi har letat upp ett gäng med roliga glasögon, annorlunda glasögon och skojiga glajjor. Vi har delat upp dem i två sektioner dels de som är riktiga som kan fås med eller utan styrka samt de som mest är en plojgrej för utklädnad till fest eller maskerad.

Roliga skämtglasögon för utklädnad, fest eller maskerad.

Följande är exempel på glasögon som vi tycker är roliga men som inte har riktiga glas eller styrka. Lämpliga för skämt, utklädnad, fest och maskerad. Finns varianter för herr, dam och barn. Klicka på annonserna så kommer ni direkt till online butiker där ni kan se fler exempel, går ni via annonserna så får ni även senaste erbjudanden.


Riktiga lite annorlunda roliga glasögon, med eller utan styrka

Följande är exempel på glasögon som vi tycker är roliga, skojiga eller bara annorlunda. Allt för att synas, sticka ut eller för att få till en snackis. Dessa kan i flera fall fås med din styrka och finns som dam eller herr glasögon. Klicka på annonserna så kommer ni direkt till online butiker där ni kan se fler exempel, går ni via annonserna så får ni även senaste erbjudanden.

Titta gärna in till våra övriga glasögonavdelningar, vi har fakt, tips och exempel på alla möjliga typer av glasögon – Lazyeye.se

Uppdaterad 2022-12-25