Glasögon utan styrka (klarglas, fönsterglas)

Glasögon är också en modeaccessoar vilket är skälet till att många även erbjuder glasögon med fönsterglas. Här har vi samlat ihop och beskrivit ett antal olika alternativa ställen att köpa moderiktiga glasögon utan styrka. Det finns exempel på bågar för både barn och vuxna (herr o dam) och i olika modeller som runda, cateye och pilotbågar.

Det går att få tag på billiga glasögon utan styrka på nätet så att du kanske kan ha flera par att byta stil med ofta. Det går även att hitta märkesglasögon i senaste mode. Här pratar vi bara om glasögon med klarglas men i vissa fall kan du även få dem med tonat glas i olika färger. Om det är solglasögon utan styrka som du är mest intresserad av så kan du läsa mer i solglasögonavdelningen.

Butiker online som säljer glasögon utan styrka

Vi har nedan valt ut några butiker där man kan köpa glasögon utan styrka på nätet. Vi har tagit lite butiker med olika prisnivåer och inriktning så att det ska finnas något för alla.

Vårt första förslag är TitanOptik som är en kvalitetsoptiker som även har försäljning på nätet. Ange 0 i värdena på styrka så kan du få vilka glasögon du vill med styrka. Är det några som helst funderingar så är det bara att kontakta deras kundtjänst så löser de det snabbt och smidigt. De har mycket märkesglasögon såsom Ray Ban, Björn Borg,  Skaga, Hugo Boss, John Lennon, Prada och Tiger. Prisnivå ca 500 kr – 6 000 kr.

Exempel på bågar ifrån TitanOptik

Här kan du klicka för att komma direkt till deras onlinebutik och få senaste erbjudanden: TitanOptik


Nästa förslag är ExtraOptical som är helt inriktade på glasögonförsäljning online. Alla ExtraOpticals bågar går att få utan styrka. Gå via annonsen nedan och när du kommer till beställningsformuläret så kan du välja utan styrka. De har egna märken (eXo) samt märkesglasögon såsom Ray-Ban, Oakley, Diesel, Boss, Guess, Kenzo, Calvin Klein, Carrera, Gant, eXo Kids, Tom Ford, Tommy Hilfinger och Marc Jacobs.  I deras onlineshop så kan du ladda upp din egen bild och prova hur glasögonen ser ut på dig. Prisnivå ca 150 kr – 1 600 kr.

Exempel på bågar ifrån ExtraOptical

Här kan du klicka för att komma direkt till deras onlinebutik och få senaste erbjudanden: ExtraOptical


SALTOPEPPAR har 500 varianter av glasögon utan styrka. Deras glasögon med fönsterglas kommer med en snygg båge som kan kombineras med olika stilar. Här kan du hitta trendiga varianter som du kanske inte hittar någon annanstans.  De har även köp 4 för 3 så att du kan ha flera varianter som ändrar din stil för olika tillfällen. Prisnivå ca 150 kr

Exempel på bågar ifrån SALTOPEPPAR

Här kan du klicka för att komma direkt till deras onlinebutik och få senaste erbjudanden: SaltoPeppar


Sista förslaget är MisterSpex som är helt inriktade på glasögonförsäljning online. Alla Misterspex bågar går att få utan styrka. Gå via annonsen nedan och när du kommer till där du ska ange styrka så skriver du 0. De har över 3000 glasögon från kända varumärken såsom Ray-Ban, Celine, Gucci, Calvin Klein, Carrera, Gant, Tom Ford, Tommy Hilfinger och Marc Jacobs.  Prisnivå ca 350 – 5 500 kr 

Exempel på bågar ifrån MisterSpex

Här kan du klicka för att komma direkt till deras onlinebutik och få senaste erbjudanden: MisterSpex


Vi har massor med andra glasögontyper och artiklar på vår hemsida, läs mer här.

 

Uppdaterad 2019-05-22