Snygga glasögon utan styrka (klarglas, fönsterglas för barn & vuxna)

Glasögon är också en modeaccessoar vilket är skälet till att många även erbjuder glasögon med fönsterglas. Här har vi samlat ihop och beskrivit ett antal olika alternativa ställen att köpa snygga moderiktiga glasögon utan styrka. Det finns exempel på bågar för både barn och vuxna (herr o dam) och i olika modeller som runda, cateye och pilotbågar.

Det går att få tag på billiga glasögon utan styrka på nätet så att du kanske kan ha flera par att byta stil med ofta. Det går även att hitta märkesglasögon i senaste mode. Här pratar vi bara om glasögon med klarglas men i vissa fall kan du även få dem med tonat glas i olika färger. Om det är solglasögon utan styrka som du är mest intresserad av så kan du läsa mer i solglasögonavdelningen.

Butiker online som säljer glasögon utan styrka

Vi har nedan valt ut några butiker där man kan köpa glasögon utan styrka på nätet. Vi har tagit lite butiker med olika prisnivåer och inriktning så att det ska finnas något för alla.

Vårt första förslag är Smartbuyglasses som är en kvalitetsoptiker som har försäljning på nätet. Klicka på ”utan styrka” efter du valt vilken båge du vill ha, du kan få vilka glasögon du vill utan styrka. Är det några som helst funderingar så är det bara att kontakta deras kundtjänst så löser de det snabbt och smidigt. De har mycket märkesglasögon såsom Ray Ban, Björn Borg,  Skaga, Hugo Boss, John Lennon, Prada och Tiger. Prisnivå ca 500 kr – 6 000 kr.

Exempel på bågar ifrån Smartbuyglasses för vuxna

smartbuy glasögon dam herr utan styrka fönserglas eller klarglas

Exempel på bågar ifrån Smartbuyglasses för barn

smartbuy glasögon utan styrka klarglas fönsterglas barn junior

Här kan du klicka för att komma direkt till deras onlinebutik och få senaste erbjudanden: Smartbuyglasses


Nästa förslag är MisterSpex som är helt inriktade på glasögonförsäljning online. Alla Misterspex bågar går att få utan styrka. Gå via annonsen nedan och när du kommer till där du ska ange styrka så skriver du 0. De har över 3000 glasögon från kända varumärken såsom Ray-Ban, Celine, Gucci, Calvin Klein, Carrera, Gant, Tom Ford, Tommy Hilfinger och Marc Jacobs.  Prisnivå ca 350 – 5 500 kr 

Exempel på bågar ifrån MisterSpex

Här kan du klicka för att komma direkt till deras onlinebutik och få senaste erbjudanden: MisterSpex


Vi har massor med andra glasögontyper och artiklar på vår hemsida, läs mer här.

Uppdaterad 2022-12-25