Outdoorexperten Recension

Outdoorexperten

Outdoorexperten

Vi älskar alla outdoor moments

  • Skidglasögon
  • Glasögon för bergsklättring
  • Skytteglasögon

Fördelar

  • Högkvalitativa produkter
  • Bra inspirationstexter
  • Fri frakt och retur över 500 kr

Nackdelar

  • Inga kända just nu

Omdöme

Outdoorexperten Info

Företagets egen beskrivning

Outdoorexperten är en av Sveriges största nätbutiker inom fritidssegmentet, deras affärside är att tillhandahålla högkvalitativa produkter från ledande tillverkare inom outdoorsegmentet, till konkurrenskraftiga priser.

Utmanande, vardagliga eller helt overkliga once in a lifetime-upplevelser.  De älskar alla outdoor moments – oavsett om du hittar det i närmaste skog på hemmaplan, eller på Kilimanjaros höga höjder med Tanzanias vidsträckta vyer framför dig. Så länge du älskar det du gör, brinner lurdoorexperten för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa äventyr.

Här hittar du information, inspiration och ett högkvalitativt outdoorsortiment på ett och samma ställe. Resan startade år 2005 i Västerås, där du än idag hittar den enda fysiska butiken. Sedan starten har de vuxit till att bli en av sveriges största återförsäljare av kläder och utrustning för outdoorliv online, med plattformar både i Sverige och Norge.

Sortiment

Typer av glasögon:
Skidglasögon, skytteglasögon, bergsglasögon

Produkter för: 
Herr och dam

Märken som marknadsförs: 

Oakley, Scott, MSA, Bliz och Julbo

Vi har några exempel på glasögon för skytte på vår avdelning om olika typer av idrottsglasögon. Du hittar även exempel på glasögon för extrema solljus såsom vid bergsbestigning.

Frakt och leveranstid

Fri frakt över 500 kr, annars 39 kr.

Normalt sker leverans inom 1-2 dagar av varor som finns i lager, varor som är klassade som beställningsvaror levereras så snabbt som möjligt. Om en order visar sig ha lång leveranstid meddelas kunden och kan då välja att avboka ordern eller vänta ytterligare. Normalt sett är leveranstiden 4-10 dagar på beställningsvaror.

Kundomdömen

Exempel på kundomdöme: Bra val av både frakt,leverans och betalningsalternativ. Bra hemsida. Nästan bara positiva saker..

>> Outdoorexperten

Uppdaterad 2022-12-25