ExtraOptical Recension

ExtraOptical

ExtraOptical

En av Europas ledande glasögonbutiker på nätet

  • Glasögon
  • Solglasögon
  • Sportglasögon
  • Linser

Fördelar

  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka garanti
  • Glasögon med styrka
  • Bra personlig service
  • Låna hem glasögon
  • Fri frakt vid beställning över 500 kr

Nackdelar

  • Inget känt just nu

Omdöme

ExtraOptical Info

Företagets egen beskrivning

ExtraOptical har snabbt etablerat sig som en av Europas ledande glasögonbutiker online. Nätbutiken är så här långt lanserad i sex länder och har huvudkontoret i Norge.

Genom att lansera en glasögonbutik på nätet ville entreprenörerna bakom konceptet förnya folks uppfattning av glasögon som dyr rekvisita. Som en seriös utmanare till dagens traditionella glasögonbutiker klev ExtraOptical in på marknaden 2010. Konceptet bygger på att du får ett glasögonrecept hos en optiker, för att sedan beställa glasögonen själv online till låga priser.

Kundlöfte: Vi ska alltid ha Sveriges billigaste glasögon med styrka! Vi ska ha ett stort sortiment med trendiga nyheter. Alla ska ha råd med ett par kvalitetsglasögon.

Deras vision är: Sveriges billigaste glasögon – alltid!

Företagsfilosofi i tre steg:
– enkelhet,
– trygghet, och
– lägsta tänkbara pris!

Sortiment

Typer av glasögon:
Progressiva glasögon, läsglasögon, sportglasögon och solglasögon med din styrka. Glasögon utan styrka samt kontaktlinser.

Glasögon för: 
Herr, dam och barn

Märken som marknadsförs: 

Ray-Ban, Oakley Tom Ford, Hugo Boss, Kenzo, Marc, Guess, Diesel, Gant, CK, Tommy Hilfiger, Carrera och eXo

Vi har många exempel på glasögon på våra olika avdelningar. Du kan exempelvis hitta exempel på progressiva glasögon på vår allmänna glasögonavdelning. Snygga läsglasögon och terminalglasögon har vi också specifika avdelningar för med ett antal produktbeskrivningar. Extraoptical har också ett antal varianter av sportglasögon för barn och vuxna som vi visar exempel på under vår idrottsavdelning. Glasögon utan styrka har också fått en egen avdelning.

Frakt och leveranstid

Fraktfritt vid köp över 500 kr annars 39kr

Beroende på glasögontyp och typ av slipning så levereras din beställning efter 6-12 arbetsdagar hem till din brevlåda. De sänder ut sina varor med Post Nords spårbara varubrev. Spårningsinformation får du skickat till dig på e-post och eventuellt via SMS.

Kundomdömen

ExtraOptical har en hel del kundomdömen som finns att finna på nätet. Fantastiskt, enkelt, snabba leveranser, bra pris och mycket bra är ofta förekommande ord som skrivs. Bra bemötande och service av kundtjänsten har också flera skrivit om.

>> Extraoptical

Uppdaterad 2022-12-25