CDON recension

CDON

CDON

Nordens Största varuhus på nätet

  • Läsglasögon
  • Sportglasögon
  • Solglasögon

Fördelar

  • Stort brett utbud
  • Snabba
  • Billiga

Nackdelar

  • Inga kända just nu

Omdöme

CDON Info

Företagets egen beskrivning

Cdon är Nordens största och snabbast växande internetbutik. De har  ett brett sortiment med produkter inom mängder av kategorier och säljer förutom film, musik, spel, böcker och hemelektronik även inredning, skönhet, leksaker och mycket mer.

Deras ambition är att förse dig med allt du vill ha till de bästa priserna. Med deras team av duktiga inköpare kan de dessutom erbjuda prisvärda nyheter, löpande kampanjer inom alla sina segment samt specialerbjudanden. På CDON.COM väljer du mellan mängder av filmer, böcker, CD-skivor, spel, leksaker och mobil-, hushålls- och elektronikprodukter. Deras sortiment växer hela tiden och du hittar garanterat något du gillar.

De har en ambitionatt erbjuda alla kunder den bästa servicen. Både när du är på siten och handlar, när du är i kontakt med kundservice och genom att leverera dina varor på så kort tid som möjligt.

Har du fyllt 18 år är du välkommen att handla, är du yngre måste du be en vuxen att registrera sig som kund.

Sortiment

Deras sortiment inom glasögon är lite av varje bla:

Typer av glasögon:
Solglasögon, läsglasögon, sportglasögon och solglasögon med din styrka. Skojiga glasögon, tillbehör och piratögonlappar kan man oxå hitta.

Glasögon för: 
Herr, dam och barn

Märken som marknadsförs: 

Bliz, Unihoc, Ray ban, Guess, Disney, Lacoste och Oakley är några av all de märken som marknadsförs inom glasögon

Exempel på solglasögon produkter hittar du på vår avdelning med solglasögon med styrka. Vi har även en avdelning med roliga glasögon, en med läsglasögon samt sportglasögon uppdelade på olika idrotter.

Frakt och leveranstid

Fraktfritt vid köp över 800 kr,

Olika leveranstider för olika produkter, oftast skickas de ifrån olika leverantörer och kommer som delleveranser.

Kundomdömen

CDon har många kundomdömen som finns att finna på nätet. Omdömena är väldigt blandade där många är väldigt nöjda men även en hel del som är rejält missnöjda. Billigt, snabbt och enkelt handlar de flesta positiva delarna om. De negativa handlar oftast om problem med att få svar och kontakt med kundsupporten.

>> CDON.COM

Uppdaterad 2022-12-25