Barnmedbriller Recension

Barnmedbriller

Barnmedbriller

Allt du behöver när ditt barn behöver glasögon

  • Motivationsprodukter
  • Simglasögon
  • Ögonlappar

Fördelar

  • Specialiserat sortiment med bra produkter
  • Motivationsprodukter för att få barn att använda glasögon
  • Bra priser på produkter och frakt

Nackdelar

  • Inga kända just nu

Omdöme

Barnmedbriller Info

Beskrivning av företaget

På hemsidan BarnMedBriller kan man finna allt möjligt som rör barn med synproblem och produkter därtill. Sidan är grundad av Tina Torp Aaby som själv är mamma till barn med glasögon. Utifrån egna erfarenheter så har hon letat fram, och i vissa fall även tagit fram produkter själv, som underlättar för alla barn som behöver synkorrigering.

Bland annat så finns det kramdjur och böcker med figurer som använder glasögon och som handlar om att kunna ha något att identifiera sig med även som barn.

Andra produkter som du kan finna här är ögonlappar av olika märken och med olika roliga motiv. Allt för att underlätta när man ska få barn att verkligen använda dem vilket kan vara nog så svårt i praktiken.

På senare tid så har det lagts till simglasögon och cyklop som man kan få med styrka och som passar barn. Sportglasögon som tål lite tuffare tag kan man också beställa med den styrka som behövs.

Sidans hemvist är i Danmark, det går utmärkt att kommunicera på svenska och frakten är inte högre än ifrån ett svenskt företag.

Sortiment

Typer av glasögon:
Ögonlappar, simglasögon, sportglasögon, glasögon för barn, motivationsprodukter, ögonlapp i tyg för glasögon

Produkter för: 
Barn

Märken som marknadsförs:  

CoverClude, MYI, Kay Fun Patch, Liberty sport,

Vi har några exempel på bra ögonlappar på vår avdelning om var man kan köpa ögonlappar. Simglasögon kan du läsa mer om i sportglasögonavdelningen. Exempel på motivationsprodukter till de som behöver motivera barn till synträning och motivation till att använda sina glasögon kan du också läsa om på vår ögonlappsavdelning.

Frakt och leveranstid

Leveranstid 2-3 vardagar

14 dagars öppet köp

29 dkr i fraktkostnad, köper du för över 400 dkr så blir det fraktfritt

Kundomdömen

Vi har bara hittat nöjda kunder till barnmedbriller. De har fått mycket positiv uppmärksamhet för sitt arbete med att underlätta för alla med barn som behöver glasögon och ögonlappar.

>> Barnmedbriller 

Uppdaterad 2022-12-25