Webfit Recension

WebFit AB

WebFit AB

Svensk leverantör av ortopad ögonlappar

  • Motivationsprodukter
  • Ortopad ögonlappar

Fördelar

  • Ögonlappar i brevlådan
  • Svensk leverantör av ortopad
  • Flera storlekar och motiv

Nackdelar

  • Inga kända just nu

Omdöme

WebFit AB Info

 

Företagets egen beskrivning

Webfit är ett företag som marknadsför och säljer produkter som gagnar hälsa på olika sätt. Företaget har sitt säte i Åkarp i Sverige.

En av deras hörnstenar är att produktsortimentet ska bestå av mycket hög kvalitet så att konsumenten får ut det bästa möjliga av pris kontra prestationsförhållande.

Deras vision är att alltid ha högsta kvalitet på de produkter de marknadsför och bara samarbeta med välkända tillverkare och märken.

Produkter som saluförs är inom segmenten:
– Hälsa
– Välbefinnande
– Vardagshjälp
– Inkontinens

Sortiment

Typer av ögonprodukter:
Ögonlappar, motivationsprodukter

För:
Junior och barn

Märken som marknadsförs:

Ortopad

Ett fullt sortiment av olika modeller av ögonlappsmärket ortopad samt ett antal varianter av motiveringsplanscher som används för att motivera barn till att använda ögonlappar. Hudfärgade, vita och färglada i olika storlekar finns att välja på samt olika former av figurer och mönster som är roliga för barn.

Frakt och leveranstid

Frakt och expeditionsavgift är 72 kr inklusive moms per order.

Köper du ett paket ögonlappar plockas ur kartongen och läggs i kuvert så att du kan få dem direkt hem i brevlådan via postnord. Handlar du mer så skickas de till DHL:s närmaste utlämningsställe.

Kundomdömen

Webfit har funnits på marknaden under många år vilket borgar för att de är ett stabilt och tryggt företag att handla ifrån. Vi har inte hittat några omdömen på nätet vilket brukar tyda på att allt fungerar bra

>> Webfit

Här kan du läsa mer om ögonlapparna ortopad

 

Uppdaterad 2019-05-24