Apoteket Recension

Apoteket

Apoteket

För ett liv i hälsa

  • Ögonlappar
  • Läsglasögon
  • Solglasögon för barn

Fördelar

  • Tryggt
  • Kvalitetssäkrat
  • Fri frakt

Nackdelar

  • Inget känt just nu

Omdöme

Apoteket Info

Företagets egen beskrivning

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja och erbjuder ett brett utbud av hälso-och skönhetsprodukter, läkemedel och hälsotjänster. De vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och arbeta för sunda levnadsvanor.

Deras mål är att ta ansvar för miljön hela vägen och insamling av överblivna läkemedel och krav på miljöanpassade transportfordon är några exempel på vad som görs för att minska miljöbelastningen.

Deras motto är att inget får vara på bekostnad av kunskap och kvalité.  Kvalitetsgranskning görs löpande vilket innebär att höga krav ställs på produkter och leverantörer för att de ska få komma in i sortimentet. De har en väletablerad e-handel, en prisbelönad app, chattfunktioner och en kundklubb med ca 2,2 miljoner medlemmar.

Hos Apoteket finner du mängder av kvalitativa och populära varumärken och deras kunder erbjuds skräddarsydd rådgivning inom allt från förkylning och magbesvär till makeup och hudvård.

Sortiment

Typer av glasögon:
Läsglasögon, solglasögon för barn, ögonlappar

Glasögon för: 
Herr, dam och barn

Märken som marknadsförs: 

Mängder med märken inom olika områden.


Vi har några exempel på solglasögon för barn och bebisar ifrån Apoteket på vår solglasögonavdelning . Enkla ögonlappar och ögonlapp i piratmodell för träning av Lazyeye, eller för att skydda ett öga hittar du under vår avdelning om ögonlappar.

Frakt och leveranstid

Alltid fri frakt.

En beställning som inkommer vardagar innan klockan 14 skickas samma dag. Kommer din beställning in senare, innehåller varor som har längre leveranstid (2-5 vardagar) eller gäller receptförskrivna varor där något behöver kontrolleras med din förskrivare, skickas din beställning normalt nästkommande vardag. Leveranser kan endast ske till adresser i Sverige.

Kundomdömen

Professionellt, tryggt och bra utbud är vanliga åsikter om Apoteket. Några har upplevt hemsidan som seg men att det blivit bättre.

>> Apoteket

uppdaterad 2019-05-21