Köpa glasögon på nätet, barn.

Det kan låta krångligt att köpa glasögon på nätet, men det blir allt vanligare. Optiker är tvungna att lämna ut receptet när du har gjort en synundersökning vilket gör att du kan fylla i ditt recept på nätet. Många nätföretag har egna optiker som erbjuder synundersökningar. De flesta skickar hem ett antal bågar för utprovning som du sedan kostnadsfritt kan returnera. För det mesta så har man också två veckors ångerrätt på sina köp. Läs gärna igenom vår allmänna information om glasögon.

Vi har letat upp ett antal företag på nätet som har barnglasögon, och fler kommer framöver. Vi beskriver framförallt företag som har lite andra sortiment än de 3 stora kedjorna, de hittar ni nog själva.

Barnglasögon på nätet från Extraoptical

ExtraOptical.com säger sig erbjuda Sveriges billigaste glasögon. Nätbutiken säljer glasögon och solglasögon för både herrar, kvinnor och barn. ExtraOptical har snabbt etablerat sig som en av Europas ledande glasögonbutiker online. Gå in på sidan och välj barnavdelningen. Till höger finns ett ansikte där man kan prova de olika glasögonbågarna. Byt till ett barnansikte eller ladda upp er egen bild. När ni har valt glasögon så klicka på köp så får ni upp olika val för styrka och andra tillägg. Bra sida och fina produkter till bra pris. Titta även på deras avdelning med sportglasögon som kan vara aktuellt för aktiva barn.

Gå in via annonsen nedan och ange koden frifrakt2013, så får ni fri frakt

Barnglasögon på nätet från Optikbutiken.se

Optikbutiken.se säljer glasögon direkt till konsument via internet. Man importerar bågar själva, från Europa och Fjärran Östern. Glasen kommer från erkända Europeiska leverantörer. De har egen inslipning av glas, och egen slutkontroll av varje tillverkat par glasögon, som kan garantera kvaliteten. De har inte jättemånga barnglasögonbågar men det är enkelt att låna hem ett antal för utprovning helt utan köptvång. Klicka på annonsen för bästa erbjudanden.

Fler bra ställen kommer……

 

Gå vidare till:

>>Glasögon allmänt

>>Startmenyn

Lajbansson.se