Köpa ögonlapp i tyg

Den enklaste varianten med en svart ögonlapp kan man få tag på direkt i butiken hos de flesta apotek. Vill man ha något festligare med motiv eller kanske ett helt kit som kan vara lite extra motiverande så gå in på någon av dessa annonser:

Ögonlapp från lajbanssonleksaker

Lajbansson har det mesta till bebisar och barn och vi handlar mycket därifrån och är jättenöjda. Sortimentet består av leksaker, barnkläder och barnmöbler. De säger sig ha ett av Sveriges bredaste utbud på nätet till marknadens bästa priser. Klicka på annonsen nedan så får ni välja en valfri gratis bonus present vid kassan. Sök på ögonlapp på sidan så får ni upp ett antal varianter.

Lajbansson.se

 

Ögonlapp från CDON

Här kan man handla allt inom film, musik, spel, hemelektronik, böcker m m till låga priser. Klicka på annonsen nedan för senaste erbjudanden. Sök på ögonlapp så får ni upp ett antal olika varianter.

Ögonlapp från Lekmer

Lekmer är Nordens största nätbutik för barnfamiljen. De har leksaker, barnkläder, barnrumsinredning, baby- och barnprodukter från bland annat Lego, Brio, Name it, Legowear, Katvig, Micki, Disney, Babybjörn, Maxi-Cosi och Avent. Vi kommer att ha nya erbjudanden och rabatter med jämna mellanrum dessa kommer att läggas upp här. Klicka på annonsen nedan och sök på ögonlapp så får ni upp ett antal varianter.

 

Läs mer om var man köper andra sorters ögonlappar här >>köpa ögonlappar

Eller gå till startsidan >>Start